Články Napsali jsme Návody a rady

Jaké jsou možnosti těžitelných mincí

Připravili jsme pro Vás tabulku, ve které představujeme alternativy těžitelných mincí, které budeme moci těžit, pokud Ethereum úspěšně dokončí přesun z PoW na PoS. 

Jaké jsou možnosti těžitelných mincí

V tabulce představíme 4 projekty, které jsou již nyní profitabilní k těžbě a srovnáme jejich charakteristiky s Bitcoinem a Ethereem. Ke každému projektu dáváme stručnější popis a několik číselných údajů včetně vysvětlení každého z nich. 

Na tabulce pravidelně pracujeme a budeme přidávat další projekty, pokud uznáme, že mají potenciál a nejsou to vyloženě tvz. “shitcoiny”. Určitě oceníme i podměty k tabulce od Vás, takže nám klidně napište o úpravy/opravy nebo jaké informace byste chtěli přidat. 

Tabulka je veřejně dostupná na tomto odkaze: 
Srovnání PoW coinů a jejich charakteristiky (Not Financial Advice 😀 :D) 

Pro lepší představu o profitabilitě každého coinu v tabulce doporučujeme využít stránku https://whattomine.com/coins.


Napište nám

Adresa a kontakty

MasterMiner s.r.o. Dyjská 845/4, Čakovice, 196 00 Praha 9


V roce 2023 dochází k čerpání dotace z Výzvy č. 0381 - Kreativní vouchery v rámci Národního plánu obnovy - iniciativa Kreativní vouchery komponenty 4.5 Rozvoj kulturního a kreativního sektoru s názvem: MasterMiner_Kreativní voucher. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti Evropské unie prostřednictvím Národního plánu obnovy a Ministerstva kultury České republiky.

Loga dotačních programů