Články Napsali jsme Novinky

Asic Hosting

Nově jsme pro Vás rozšířili hosting v Praze, kde si kromě GPU rigů můžete umístit i svoje asic minery.

Asic Hosting

 

Spouštíme Hosting ASIC zařízení

Nově jsme pro Vás rozšířili hosting v Praze, kde si kromě GPU rigů můžete umístit i svoje asic minery.

Provozování asic zařízení v domácím nebo kancelářském prostoru je velmi náročné a v mnoha případech i nemožné.

Hluk, vysoké teploty a s nimi spojené přehřívání stroje i nedostatečný příkon a elektroinstalace nutná k provozu stroje zabraňují jeho správnému fungování v domácím prostředí a mohou jej i poškodit.

Stejně, jako se staráme o GPU rigy, se s kvalitou postaráme i o asic minery a zajistíme jim plynulý a co nejefektivnější chod tak, aby se maximalizovala jejich výtěžnost.

 

Výhody, které získáte umístěním asic minerů u nás;

  1. Nastavení zařízeníPo převzetí a umístění Vašeho stroje jej připojíme, nastavíme a případně zvýšíme jeho efektivitu, tedy zvýšíme výkon a snížíme spotřebu, s využitím odborných nástrojů.
  2. Monitoring 24/7Stroj průběžně monitorujeme a pokud se vyskytne problém, budete o něm vědět v řádu minut, díky nastavení upozornění. Díky tomu nebudete muset stroj kontrolovat několikrát denně a ušetříte si čas i nervy.
  3. ZabezpečeníStroje jsou v našich prostorách zabezpečeny EZS systémem včetně alarmu, kamer a několika stupňovému systému zamykání. Noční hlídání je samozřejmostí.
  4. Dostatek energiePro stroje máme vyhrazený dostatečný příkon včetně elektroinstalace přímo uzpůsobené k nepřetržité těžbě. Můžete k nám proto bez obav přidávat další stroje, budete-li chtít svoji farmu rozšířit. Cenu elektřiny máme stále výhodnější, než v domácím či kancelářském prostředí.
  5. PohodlíS využitím našeho hostingu se zbavíte starostí s Vaším strojem a budete jen sledovat jeho těžbu z pohodlí domova. Každý měsíc Vám připravíme report Vaší těžby, ve kterém naleznete veškeré důležité informace.

 

 


Napište nám

Adresa a kontakty

MasterMiner s.r.o. Dyjská 845/4, Čakovice, 196 00 Praha 9


V roce 2023 dochází k čerpání dotace z Výzvy č. 0381 - Kreativní vouchery v rámci Národního plánu obnovy - iniciativa Kreativní vouchery komponenty 4.5 Rozvoj kulturního a kreativního sektoru s názvem: MasterMiner_Kreativní voucher. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti Evropské unie prostřednictvím Národního plánu obnovy a Ministerstva kultury České republiky.

Loga dotačních programů